Sunday, March 19, 2017

🚩KL

Hello.

BEWARE. BANYAK GAMBAR SIOK SENDIRI

So, in the few previous entry i talked about going for a trip with my aunts and cousin or getting the things i wanted sejak berzaman dulu. Now you can see, i abandon my most wanted wishlist, and decided to go with them yeayy. *nangis*. Sudalah tiket beli last minit *so you guys may guess how much im spending only for flight ticket even if its Airasia*.

At first, i tell myself to not spend so much, but.... when you see people spending way too much, and the prices are very attractive.. i cant help *mcm terpengaruh* and go to the nearest ATM to withdraw. Tapi... i couldnt find any. Trus i pun macam oh syukur no need to spend so much lah ni *tetiba my aunt ckap, swipe sajeeee - macam iklan hahaa and ada jua cash sini pakailah dulu* and im like em. APA LAGI TRUS MENCARI BARANGLAH. But because in this situation we're in kedai emas, i ambil gelang tangan & gelang kaki terus T_T.

 It doesnt end there. Sebab in KL we're mostly jalan kaki tinguk2 the streets i tend to buy makanan yang kena jual tepi jalan. saitan and because of that.. i now makin berat T_T. Duit habis dekat makanan, emas dan kain. Baju not that much jugalah sebab nda masuk pun butik. If ada my brother ok i dare masuk butik hahah.

But because they depend on me so much, buat ni buat tuh it made me realize yang.. aku ni sebenarnya kalau jalan sendiri ok juga. Cuma perlu duit banyakss lah kan. Trus terpikir repeat Ho Chi Minh. HIhihi


 KLIA VS KKIA
Cousin
Nampak gemuk *hampa*



JUMPA AENIIIIII


Vietnam coffee, but not really viet
Yang nih, excuse me tapi saya jarang selfie hahah

Penat tunggu macik memilih



Okbye.