Sunday, February 2, 2014

Jom jadi rakan blogger Miss Fairytale


http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html 

Assalamualaikum. Jom jadi rakan blogger Miss Fairytale nih.

First of all, nama penuh adalah Nabila binti Aman. ramai orang panggil just Bella ataupun Bunga. aiseh punya temberang kena panggil Bunga. Tahun ne suda jadi 21 loh, lahir lahir d KK, sabah. currently further studies dekat UMSKAL. Blogger Sabahan pulak ne =) Aku orang yang just go with the flow. 

Kawan? hem kawan. dari dulu lagi actually aku nih bukannya jenis friendly pon. tapi bila suda mengena, memang melekat ala ala gam gajah atau gam uhu malah lebih lagi. hiks. kawan memang ramai, tapi tidak semuanya rapat macam rapat dengan family. 

kawan tuh memang penting lah. sebab kita mana boleh bersendirian. mungkin ada hal yang kita boleh buat sendiri kan, tapi bukan semuanya. teman ne dia macam extra hand untuk kita lah. apa yang kita kurang mungkin dia boleh hulur kan apa apa yang patut. macam blogging, kawan blogger tuh penting. habis, penat penat kau reka cerita buat entry gilang gemilang ndakan pula alien membaca kan? ada juga kawan blogger yang tolong bacakan. kalau iklan iklan nuffnang dan seangkatan nya tuh kau letak dalam blog yang comels comels siapa yang tolong tekankan kalau bukan rakan blogger yang comel kacak hensom cantiks cantiks belaka yang rajin tekankan. kan? itulah kepentingan berkawan. tapi banyak lagi tau. hiks =)

sekian entry ini. sayang kawan kawan semua. =)