Saturday, August 31, 2013

study ohh studyy

Hai dolls!

its been a while, eh? well, actually bukan sibuk mana pun.. cuma, nothing really interesting happen. aku rasa jeles tgk blog2 org yang byk story2 best. holiday pegi sanala, sinilah.. eh smualah. sebenarnya aku pun ada jugala pegi holiday sana sini tp behapa kan aku bgtau sini? only one thing, M A L A S!

aku malas la mau menaip2 and uplod gmbr2 tuh dkt sini. Malas sgt2. bukan apa, mood memblogging ni suda lama tiada. dulu2 ja aku suka blog. mcm2 entries aku. bnda sekecil kuman pun aku taip2 sini. ahhh itula, i dont know where it went.

everyday life routine
bangun 6:30am - mandi - work - pulang - makan - tidur.

but before tidur, layankan instagram & fb . yaaa itulah apa aku buat hari2. hidup single ne ok juga. gaji aku aku sorg ja makan smpi abis. masa aku nda terbuang, duit aku save, and plg penting i can do whatever i want. holy yes!

tpi 20 aug tuh i officially quit. Quit ok bukan fired, aku pekerja yang awesome apa! ini smua untuk memberikan laluan kepada benda2 yang aku mau bt untuk masuk u. yaa aku dpt offer pegi sana UMS. Labuan la tapi. sekolah bisnes dan kewangan. tpi kos aku ekonomi kewangan. adeiii, harap2 dpt catch up la yer. so esok suda pendaftaran, tp packing and all aku blum bt lgi. waddaheck?

pasal ptptn. mau ambik ka nda ahh? mau ambik ka nda ahh? Arghhh last2 aku decide utk ambik juga.since biasiswa pny offer sda tutup! tp nda pa, utk sem 1 ja kot? i dah ada strategi utk dpt biasiswa ituu. hehehe..

memang hectic la life aku since 20 ogos tuh. aku pegi bt ic baru, buka akaun cimb, pegi bayar yuran, buat medical cekup, pengesahan segala dokumen. penat tau! tapi kan, tapi kan i still cant hold my shopping lust.. emm, mcm2 benda nda perlukan aku beli.. yikes, bad behaviour bad behaviour!

mcmnala nnt sana labuan, sdala aku nda pena pegi sana! saudara pon tiada d sana! i have zero knowledge abt labuan. holy yes, adventurous jugak ne. kenapala mau masuk u pun mau susah payah. inilah itulahh.. adoii

ohh harini 31 ogos kan. selamat hari merdeka. Loving Malaysia each day ya! tata, till me writes again.

xoxo

Monday, August 5, 2013

Blog updated

holla people,

write something here.

what should i say? typed? write?

i really dont have the comuunicate skill to expand over a certain topics. i go blank everytime i post an entries. i do have to tell my experience? life? what im doing right now? pfft, i dont know. i just dont know. feeling awkward to tell up my stories here. *yawn* i read it myself yet i sleepy. wtf

one thing, i miss my childhood. 
the moment you dont care about almost everything u only know to have fun in every little tiny stuffs. the moment you dont fear anything except for not doing homework, parents and teachers. the moment where you really dont have to think what will others says about you. dang, i miss mini bella.